Dansk

Milano er rig på oplevelser, men det fremgår ikke altid ved første øjekast. Slip fantasien løs og lad os hjælpe dig med at forme oplevelser helt efter dine ønsker – der er masser af muligheder.

Fashion – Aperitivo – Outlet – Fotoshoot

CustomizeYourExperience tilbyder den fuldstændig skræddersyede oplevelse, der tilrettelægges på baggrund af jeres oplæg med stikord til hvad I ønsker at opleve, eller blot hvilke interesser der skal stimuleres på jeres tur til Milano.

Dertil kommer de på forhånd fabrikerede oplevelser af varierende længde og emne. Disse oplevelser kan sættes sammen til eksempelvis en weekend med pigerne, der indeholder en introduktion til den italienske modeverden. Et besøg hos en sko-fabrikant kombineret med dejlig italiensk mad og de bedste cocktails i Milano. En udflugt til et af de mange outlets omkring Milano, hvor der er virkelig god shopping til virkelig gode priser.

Del dine tanker, ideer og forventninger med os og sammen skræddersyer vi en unik oplevelse for jer i Milano!

Vi giver også gerne en hånd med praktisk planlægning såsom reservationer, planlægning af logistik, samt andre vigtige detaljer der gør at I kan koncentrere jer om blot at nyde Milano.

CustomizeYourExperience er skabt af Helene Lissau Shern med ideen om et eksklusivt skræddersyet koncept der tilbyder en anden oplevelse.

Helene er 42 år og bor i København med sin amerikanske mand. De boede i Milano i perioden 2010-2013 og elskede hvert et minut! Helene har en baggrund i rejsebranchen og har rejst meget! Hun elsker at lade sig suge ind af livet et nyt sted og få nye oplevelser ført til sine erfaringer.

Milano er rig på oplevelser, men det fremgår ikke altid ved første øjekast. Derfor besluttede hun sig for at dele de erfaringer hun gør sig og bringe Milano tættere på jer.

Find os her:

mail@customizeyourexperience.dk